Thailand

I morgon åker jag och några andra (ellr egentligen ganska många XD) till thailand!! Vi kommer hem den 8 januari 2010 ;) Tänk! Vi får fira båda jul och nyår där, och några födelsedagar ;)
Det ska bli kul, förut grät jag för att jag ville fira jul, men jag inte skulle få det i thailand. Nu längtar jag bara, till vi ska åka dit! Det ska bli kul att få simma i vattnet m.m. :)

5 smilisar! tänk :D

/celine

Snö

Idag har jag varit i skogen och ute i snön med lejonungarna. Det är kul ;)
Vi åkte i en backe, jag, claudia och kerstin åkte pulka och snowrejser (haha, jag vet inte hur det stavas). Lejonen åkte på madrasser ;)
Men så kom några från galna gänget, men de puttade de på madrasser så att de åkte ner i den branta backen, från oss, och endel åkte på de, och Lisa stred jätteduktigt, det var vid grusgropen, eller vad man nu kallar den, som vi åkte.

/celine

Varför strida när man ändå kan vara vänner?

Detta är till galna gänget, jag vet att de vill ha vårt revir för sig själva, men de behöver ju inte änns vara med oss, om de vill.

Varför vill ni inte vara med oss? Ni vill bara strida mot oss, varför? Det blir bara sämmre då, jag tycker att ni ska sluta lyssna på de som uppfostrat er, de har gjort fel och lärt er fel saker. Tänk själva om ni skulle bli attakerade, och få kämpa för eran liv, nästan varje vecka! Jag tror inte att det skulle vara kul. Men tänk då på att många i stjärnans grupp just får kämpa så här hårt, och det är ert fel! Ni hade två val,
Strida för att få vårt revir,
eller
Bli vänner med oss och få vara på vårt revir!!
Ni valde att strida, och det gjorde att vår grupp hade fått ett stort hot, det var ni! Ni är orsaken till många stjärnmedlemmars lidande och död. Ni tyckte nog inte att det var så kul när Piro dog, men tror ni att vi tyckte att det var kul när Noddi Johansson dog? Nej! Men det är dags för er att välja, vara med i galna gänget, stödja krig och desutom själva få lida, eller att vara med i stjärnans grupp, kämpa för fred och få ha ett bra liv. Lyssna inte på Zira och Kako, de har lurat er! Var med i stjärnans grupp, ni kommer att bli nöjda för det! ;)

Varför strida när man ändå kan vara vänner?

Sprid denna text till galna gänget:medlemmarna så kanske endel inser att de blivit lurade, och vill vara med här istället :)

Vintern

Nu är det vinter! Många här i stjärnans grupp har nog längtat efter snön, precis som jag, och nu har den kommit! Det blir nog kul för oss alla att få leka i snön. Men vintern kan också vara svår för endel. Det finns inte lika mycket mat att äta, så det är viktigt att vi äter när vi får tag på något ätbart, om vi förståss inte är proppmätta ;)
Idag såg vi några från galna gänget, när det är vinter och snö kan det vara svårt att springa i snön, och är det snöstorm som det var idag så kan det vara svårt att se. Men lejonungarna klarade sig ändå ;)
Det är viktigt att de vuxna ser till barnen iaf :)

Ps. idag fyller jag år <3

/celine

Stjärnmördarna

Det har startats en ny grupp på de ondas sida, lik galna gänget, som heter Stjärnmördarna. De vill döda oss i stjärnans grupp. Den grundades i går och idag kom massor av apor därifrån hit, de försökte att döda lejonungarna. Men de äldre lejonen, i klass 3 dödade dem ;)
Det var duktigt, och de fick beröm av sin lärare, det är viktigt att försvara stjärnans grupp :D

/celine

Grupp-tävlingen!

Stjärnans grupp vann grupptävlingen, flest röstade på oss ;)
Så kul! På 2:a plats kom... Hjärtans grupp!
På 3:dje plats kom.... Silver gänget!
:D

/celine

Sheka

Sheka var inte död, bara avsvimmad.
Vilen tur :D
Först trodde vi att Zira hade dödat Sheka, men hon sa att hon inte ville döda nån, bara ta över reviret. (Vilket hon isåfall inte skulle kunna göra)

/celine

DOXI

Många i stjärnans grupp får Doxi :(

/celine

Silvia och Selma

Idag när jag och Jonatan var på rast hörde vi något ljud. Det lät som att någon försökte ryta. Bakom ett träd så såg vi en liten lejonunge. Hon kunde inte prata, hon kunde bara säga "mamma" vad vi hörde iaf ;)
Sedan så kom en till lite äldre lejonunge. Hon kunde prata. Vi visste inte vilka som var deras föräldar eller om de änns hade några. Den äldre lejonungen sa att hon hette Silvia och den yngre hette Selma. De var kusiner och hade tappat bort sina föräldrar. Jag frågade henne vilken grupp de var med i, men hon visste inte. Men då frågade jag henne om hon visste vad stjärnans grupp var, och då kom hon på att hennes Pappa hade sagt till henne att hon var med där. Apsson sa åt ungarna att de skulle in i hans flygande maskin, galna gänget var på väg. Men då sa hon att hennes lärare hade sagt att man inte ska lyssna på såna som man inte känner, och hur vi än tjatade så lyssnade hon inte på oss, och när jag berättade om galna gänget så trodde hon att det bara var en lek.

Zira kom, och hon lurade Silvia att hon var snäll men inte vi. Silvia trodde henne fastän vi tjatade att hon inte skulle lyssna på Zira. Zira sa åt ungarna att hoppa upp på sin rygg, och de lyssnade på henne. Då sprang hon därifrån långt bort. Apis, Apsson och några andra skulle följa efter Zira. Apssons 2 barn Sofia och Max fick följa med. Inte Johan, för han var för liten, men han ville göra det. Då sa nån att han kunde väl leka med lejonungarna istället. Då gick han till lejonungarna, och frågade om de ville leka. Men lejonungarna ville följa efter Zira. De började springa samma väg som Zira hade sprungit. Efter de följde Lisa och dem, Deras lärare och 3:ornas läraren. Efter en stund kom de tillbaka iaf. En väldigt kort stund faktist. Zira var borta och alla var i säkerhet. Då kom Silvias/Selmas mamma. Jag vet inte vems det var men hon tog med sig de :D Jag tror nog att hon har lärt sig något nu, och att galna gänget faktist inte är en lek ;)

/celine

Duellen med Lisa och Zira

Idag var duellen med Lisa och Zira, fast egentligen skulle den ha varit i morgon. Men Zira sa att den skulle vara nu. De stred och stred, och Zira puttade Lisa så att hon fick hänga där blevid tunnelns tak. Apsson började strida mot Zira då, så att hon skulle låta Lisa vara. Då klättrade Lisa upp. Hennes föräldrar Sofia och Rompi, hoppade in och började strida! Lisa ramlade ner där igen. Hon sa åt sig själv att släppa, och så släpte hon, och sedan låg hon bara där. Hon sa till Apsson att de hade haft mycket kul tillsamans och såna saker, sedan blev hon syst och stilla. Då skrek apsson "NEEEJ" och Johan började gråta, men Apis skrattade bara. Johan frågade varför han skrattade, men han fick inget svar. Jag började också skratta, och Lisa fnissade också, hon hade bara låssas vara död. Då blev alla glada men dom sa åt Lisa att hon inte skulle skämta om sånt, sedan gick jag och jonatan in från rasten.

/celine

Duell

Idag fick vi en sten där det stod att Lisa och Zira skulle mötas i en duell. Den ska vara på onsdag, hoppas att Lisa vinner. På onsdag får ni veta vem som van.

/celine

1000länkar

Jag vill bara tipsa er om sidan www.1000lankar.com som du kan få fler besökare med :D

Komentera

Komentera gärna ;)

/celine

Galningar

Medlemmar från galna gänget försöker att ta sig in på reviret. Som tur går det inte så bra ;)
Men de har försökt det jättelänge nu.

/celine

Grupptävling

Stjärnans grupp är med i en grupptävling. Det var Apis som anmälde vår grupp när han såg att det var grupptävling på gång. Grupptävlingen heter Bästa Gruppen. Många grupper tävlar om en pokal där det står "Vinnare i bästa gruppen". Imorgon kan man inte längre anmäla sina grupper till tävlingen. Då är det dags att rösta, vem som helst får rösta. Gruppen med flest röster vinner. Hoppas att stjärnans grupp vinner. Det går inte att rösta på sin egen grupp.

/celine

Fler medlemmar i stjärnans grupp

Det är runt 10 000 medlemmar i stjärnans grupp just nu men det blir fler, stjärnans grupp är väldigt populär, och många känner till den. Den fick många medlemmar redan 2007 då den startades, men det har aldrig varit så här många medlemmar. Det är kul att stjärnans grupp blir populär och får fler medlemmar tycker jag :)

/celine


XD

Stjärnans grupp slår galna gänget med ett slag, då blir det nog inte deras lyckodag ;)

/celine

Desingen

Som ni säkert ser har jag ändrat designen på bloggen ;)
Jag sökte på HTML färger på google och kopierade några färger och klistrade in i stilmallen :)
Jag är nöjd över min nya bekrund och header. Synd att datorn är så seg :/

/celine

Lejonungarna är tillbaka!

Som rubriken :)! Vilken tur. De var kiddnappade av galna gänget!! /celine

Den Magiska Diamanten

Den magiska diamanten har blivit väldigt populär. Den är nästan slutsåld så att de som gjort filmen måste göra flera såna filmer för att alla som vill ska få. Många önskar sig den i Julklapp. Den magiska Diamanten är en skräckfilm som handlar om tre tjejer, Sara, Caroline och Mandy, som ska hitta en magisk diamant som de godas lag hade för längesedan men som blev stulen av de onda och gömd i ett hemligt tempel. De behövde den för att besegra de onda. På väg hem från skolavslutningen så hittar Tjejerna en gås. Gåsen berättar för de om den magiska diamanten och dom bestämmer sig för att hitta den. Men dom stöter på många hinder under vägen.

/celine

Många Lejonungar Har Försvunnit Under Natten.

Inatt hände något fruktansvärt. Många lejonungar försvan. Dom togs ifrån sina lärare och föräldrar utan att nån såg. Många letar efter ungarna men har inte hittat de än.

Det är runt 450 ungar som försvunnit totalt. Några försvan tidigt imorse då deras föräldrar och lärare redan hade vaknat men de såg inte när de försvan. Det försviner helatiden nya lejonungar och det började redan igårkväll. Igårkväll när det var idol så var det endel lejonungar som inte ville titta på idol och de gjorde något annat då. När idol var slut så hittade de inte ungarna. Fast än de letat noga har de inte hittat någon lejonunge än. De har letat runt i nästan hela stjärnans revir men de har ändå inte hittat de.

De har skickat ut vakter utanför stjärnans revir för att leta efter de där galna gänget finns. Vi är säkra på att de blivit kiddnappade av galna gänget efter som att de vore konstigt om så många flydde från sina hem med mening på just en natt, och det vore också konstigt om de ville lämna vårt revir ensamma, de klarar sig inte då. Mer info kommer senare.

/celine

Mokis död

Moki var man till Piro och Pappa till Zira. Nuförtiden är Zira föräldrarlös och lever tillsammans med hennes man Kako i deras familj. Moki dog efter Zira i en kamp mot Gustav (johans pappa, hehe). Så här gick det till när Moki dog:

Galna gänget planerade en ny strid, andra storstriden men den gick helt åt helvette (för dom) ;)
Vi fick stenar där det stod saker som typ "snart är det över för er /galna gänget" eller nått. Vi fick även en sten/ ett brev om att dagen därpå skulle Moki och Gustav mötas i en duell.

Vinnaren skule överleva och förloraren dö. Gustav tränade och gjorde sig redo för strid. Så kom stunden, då det skulle avgöras, blev det Moki eller Gustav?

När striden var klar så såg vi att det blev gustav. Det var bra! :)
Moki dog.

/celine

Ny header

Som ni säkert ser har jag gjort en ny header. Jag blev inte så nöjd, men den får vara.

Vad tycker ni?

/celine

Rött kryss för Galna Gänget! hehe



där fick de :)

/celine

Men Emma är inte för ung!

Emma är inte för ung för att ha barn i magen iaf. Hon fyller ju 3 år den 20 December. Då föds ju barnet efter att hon blivit vuxen. Hon har bara ett barn i magen och den är tjej! Hoppas att det var okej för dej att jag skrev det här, men alla som känner dig vet väll om dig (ok, jag vet inte om du läser detta). Emma är iaf Lisas kusin, och Lisa har jag kännt sedan hon var en liten unge, och hennes nuvarande man, Johan :)

/celine

Zira har barn i magen... :/

Det är sant. Hon har sagt det själv. Ok, ni kanske redan visste det men jag ville bara säga det. Två små barn. Hon är på tok för ung för att ha barn i magen, hon blev dräktig innan eller nästan då hon fyllde år. Som ni fattar är galna gänget helt galna.

/celine

Piros död

Nu ska jag berätta om Piros död.
Piro va under storstriden och innan bara ledare över en ond lejonflock från galna gänget. Senare kröntes hon till drottning. Hon hade många barn tillsammans med sin man moki som också är död nu. Nuförtiden är Piros dotter Zira drottning i galna gänget.

En dag var Zira och Piro inne på stjärnans revir. De var i höstas detta hände. Lejonen började att attakera Piro. Men Piro klarade sig då. Hon hade många vakter som försökte att skydda henne. Hon sa att hon bara bryr sig om sig själv och Zira. Men en utav Piros vakter var inte hennes vakt på riktigt. Lish Johansson hade nämnligen klätt ut sig, har ni läst inlägget om storstriden så vet ni ju att Piro dödade Noddi Johansson. Nu ville lish Johansson hämnas.

Piro, eller om det nu var hon, hade skadat Lisas Mamma Sofia. De tog med henne under det stora trädet, där Piro avled. Hon fick vila där. Ok, så här gick det till:

Lish Johansson gav Piro den dryck med knark i. Detta visste såklart inte Piro om, så hon drack av den, och hon trodde att den utklädda lish var en vakt. Hon började genast må dåligt. Jag blev förvånad över det jag såg, för nu hade lish gjort illa henne. Jag förstod ju inte då att denna "vakt" var lish johansson, fören han tog av sig dräkten och avlöjade sig. Massa lejon började att attakera Piro. Zira hoppades att hennes mamma skulle klara sig. Men det gjorde hon inte.

Efter en sund låg hon ner, svag, hjälplös. Tula sköt henne. De sista orden hon sa var till zira, någonting om att hon skulle aldrig ge upp typ. Men så orkade hon inte mer, hon dog. Detta var bra för stjärnans grupp, eftersom att Piro hadde varit ett stort hot, och vi ville ju inte att hon skulle kunna döda ännu fler, eller ta över stjärnans revir.

Det var dags för Mig och Jonatan att gå in från rasten. På vägen in såg vi att Zira flydde tillbaka till galna gängets revir, nu skulle hon berätta om att Piro hade dött.

/celine


Bada ;)

Idag har jag, Jonatan, våran lärare (fast dom badade inte), Apis, Apsson, Sofia, Max, Johan (apssons barn), Mamon, Tula, Elinore och Klass 1m på skolan åkt till eriksdalsbadet! Det var kul där. Det är viktigt att de får lära sig att simma och de är duktiga ;)

Apis ungar var inte med här gången. De var kvar med de andra i skolan. De skulle typ träna till någon film de skulle vara med i. Det är samma serie (eller vad man nu ska kalla det) som den magiska diamanten var. Igår berättde Jonas att han skulle vara med i den. Häftigt.

/celine

Vad tycker ni...

...om stjärnans grupp? :)

Ny Skylt ;)

Jag har gjort en ny stjärnans grupp skylt nu ;)


STORstriden

Stjärnans grupp är en fridfull grupp idag. Så har det inte alltid varit, och kommer nog inte alltid att vara. Nu ska jag berätta om den så kallade storstriden, som måste varit den värsta striden mellan stjärnans grupp och galna gänget, någonsin.

Hösten 2009 var det den såkallade storstriden. Den var hemsk. Galna gänget hadde förberett striden innan och tränat. Striden varade i cirka 2 veckor innan den till slut slutade.

De började med att celine (jag), Jonatan och Lejonungarna var ute i skogen för att celine (jag) och jonatan skulle arbeta om träd. De var ute med sin skola. Lejonungarna följde med för de ville också till skogen. I skogen berättade Jonatan om att det kanske skulle bli en strid i stjärnans grupp men att han inte var säker. Då skulle de vara tvugna att fly från stjärnans grupp med en flygande maskin. Den skulle åka till en plats långt bort där de skulle vara trygga under striden. Och när vi fick göra vad vi ville så dök Piro upp. Piro var drottning i galna gänget förut med hon blev dödad av massa goda lejon från stjärnans grupp, nu är Piros dotter Zira och hennes pojkvän Kako Kung och drottning i galna gänget.

Piro berättade att storstriden hade börjat. När vi fick veta det så berättade vi det för andra och alla fick veta att det var strid på gång. Det var ingen kul information! Nästa morgon hade den flygande maskinen redan åkt iväg. Lejonungarna hade missat den :(. Under striden kom det lurare till stjärnans grupp. Först kom en som hette Moki, sedan en som hette Sandra. De lurades att de var goda och försökte att hjälpa lejonungar. Men istället tog de med de till platser och sa åt de att stanna där. Sedan hämtade de andra från galna gänget. Som tur lyckades de inte döda de innan de blev upptäkta.

Första natten blev lejonungarna jagade in i skogen där de fick vara hela natten. De blev hela tiden jagade och var tvugna att fly. De fick sova 5-10 min av hela natten. Endel sov inte alls. De hittade ett gömställe och där fick de sova med en kort tid senare blev de upptäkta och bortjagade. Det var allt annat än trygt där inne. På morgonen lyckades de komma tillbaka. De berättade om allt det.

Överallt i stjärnans revir kunde man se lejon som bråkade. Lejonen i stjärnans grupp slogs för sitt liv men galna gänget var starkare än de hade trott. En fredag (tror jag) så flydde Lejonungarna och många andra in i skogen. Men det var farligt för de där inne. Galna gänget vaktade så att de inte kom ut. Det var en svår tid för dem då. De kom inte ut förän stiden var slut.

En apa från stjärnans grupp blev dödad, Noddi Johansson hette han, och han var kock över soldaterna i stjärnans grupp. När han dog så fick hans bror lish johansson (stavning) laga maten istället. Noddi johansson var känd i stjärnans grupp. Det var Piro som dödade honom.

En dag bestämmde galna gänget att en onsdagkväll skulle de strida extra hårt, för då skulle det avgöras vilka som vann. När de i stjärnans grupp fick veta det började de träna på att strida så att de skulle kunna besegra galna gänget. Och efter den onsdag-kvällen var det klart att stjärnans grupp hadde segrat :). När jonatan och jag var på rast i skolan så berättade de om att stjärnans grupp hade vunnit. Vi såg lejon springa mot vårt håll och den flygande maskinen var tillbaka, allt var frid igen :)

Storstriden var verkligen en STOR strid som vi aldrig kommer att glömma. Den finns i vår grupps historia.


Utvecklings-samtal

Lisa ska ha utvecklings-samtal imorgon. Idag pratade Apis och Lisas lärare Klara om utvecklings-samtalet. Lisa berättade vad hon var bra på i de olika ämnerna och vad hon skulle vilja lära sig/bli bättre på. Nästa vecka ska Johan och Jonas ha utvecklings-samtal och säkert många fler ;)
Apis, Klara och Lisa pratade om de olika ämnerna:

*Jakt och mat
*Bråk och försvar
*Kultur
*Matte
*Engelska
*Svenska

(Tror jag) fast de är nog inte de ända ämnerna, jag är säker på att de lär sig nireska också. :)

Kommentarer

Jag har fått en massa elaka kommentarer, säkert är det dom från djur.nu som skrivit det, ingen annan än dom skulle ju typ skriva något sånt dumt! Jag säger bara: SLUTA ATT SKRIVA SÅ. STICK FRÅN BLOGGEN OM NI INTE KAN ANNAT ÄN ATT FÖRSTÖRA!

Detta inlägg gör jag åt de som skriver så, ni andra får gärna fortsätta att läsa bloggen, såklart ;)
Och ni som skriver så, jag ser eran IP adress, så jag kan spåra upp er med den :P
Dom skrev nog så för att jag berättade om att de kränkte stjärnans grupp och sånt.
Men hallå? Här ska jag skriva om stjärnans nyheter och sånt och då ska jag också berätta om någon säger dumma saker och sånt om stjärnans grupp! Och TV:programet Stjärnanytt har faktist också berättat om att ni kränker stjärnans grupp! Och andledningen till att jag nämnde de 3 medlemmarna i nyhetsartikeln "Djur.nu:are kränker Stjärnans grupp" var för att ta de som exempel på vilka som säger dumma saker om oss!!

Header

Nu har jag fixat en snygg design till stjärnans grupps blogg! Vat tycker ni? :)

Stjärnans grupp-skyltar ;)

Här kommer lite skyltar som jag har gjort ;) Fler kommer jag nog att lägga ut sedan :D









Djur.nu:are kränker Stjärnans Grupp.

Siten Djur.nu är en site för människor som älskar djur. Där kan man köpa, mata och ta hand om djur. Det finns också ett forum där, men det som många medlemmar skriver om stjärnans grupp och deras medlemmar är inte trevligt.

Sedan celine (jag) började berätta om gruppen Stjärnans Grupp på djur.nu:s forum har hon (jag) fått många elaka kommentarer. De påstår att galna gänget är mäktigare och bättre än stjärnans grupp. Egentligen har de ingen koll på galna gänget alls men de påstår ändå att de är med där. De skriver också andra kränkande saker om gruppen och hur mycket bättre galna gänget är. De hittar på saker om galna gänget som inte är sant och skiver det. De säger saker som att galna gänget äger ut stjärnans grupp, och det vet ju vi alla i stjärnans grupp att är helt fel! De säger också elaka saker om Lejonungarna, Apis och de. De påstår att de inte finns på riktigt. De säger töntiga saker som "Du har bra fantasi <3" när celine (jag) berättar om vår grupp. Och visst, celine (jag) har bra fantasi, men det dom menar är så klart att jag bara hittar på informationen om stjärnans grupp, vilket är fel. Några medlemmar som skrivit dumma saker är ThePrincess, AmmeAdi, och H_S_M.

De kränker aporna i stjärnans grupp genom att säga att galna gänget skulle kunna besegra ett gäng apor som inte enns kan räkna till 2. Självklart kan de räkna till 2 och mycket mer. Och galna gänget skulle inte kunna besegra Aporna, för isåfall borde de ha gjort det, och de har de aldrig gjort.

De påstår också att galna gänget bytt namn till coola gänget. Men de har de verkligen inte, Coola gänget är ett gäng på de godas sida, som är vänner med stjärnans grupp och inte nära på att vara lika dumma som galna gänget.


Spel-Site på SG

Idag tyckte jag att Apis sa något om att han skulle göra en sida med spel till SG skivan när han satt framför datorn. Kul ;) Och det kommer nog de andra också tycka. Vad det är för slags spel vet jag ej men det blir nog roliga spel.

Nu har jag också startat en kategori som heter SG där alla inlägg om SG hamnar ;)

Undrar ni något? :)

Detta inlägg är för er som inte vet så mycket om stjärnans grupp. Är det något ni undrar över så skriv det här så svarar jag på eran frågor ;)


22 unika besökare!

Jag kollade nyss statistiken som alla som har blogg.se blogg kan se! Och där fick jag se att jag hadde hela 22 unika besökare på första dagen! Så kul :D


Statistik för denna blogg

Nu har jag registrerat dennna blogg på bloggrymden så där kan ni få se statistiken för den. Jag registrerade den nyss :)

Här har ni statistiken:

http://blogg.rymden.com/index.php?a=stats&u=grupp

/celine

SG

Det har kommit en skiva som heter SG här i stjärnans grupp. SG står för stjärnans grupp. Har man skivan så kan man sätta in den i dator och då kan man komma in på hemsidor som man inte kan komma in på om man inte har skivan. Det finns tex en sida på skivan som heter blogg.sg och där kan dom i stjärnans grupp skapa egna bloggar. Det finns också ett forum där som heter stjärnans forum. Nu har många utav lejonungarna och de jag känner startat egna bloggar, tex Jonas, Lisa och Johan, Apis och Tula. Det är kul att skivan har kommit, det kommer nog många i stjärnans grupp att tycka, och många kommer nog att vilja ha den ;)

/celine

Stjärnanfestivalen

Nästan år på våren ska vi i stjärnans grupp ha en festival vid namn Stjärnanfestivalen. Spännande :D
Jag vet inte så mycket om denna festival och när den ska vara men när jag får veta det kommer jag nog berätta det på bloggen ;)
Vad kul det ska bli med en festival för oss i stjärnans grupp. Klass 2m och 3m på skolan kommer att ha show. Tvåorna ska dansa och treorna ska göra tricks i det stora trädet på vår skolgård. Jag brukar ibland se de när de tränar. Det ska bli roligt att få se de uppträda på festivalen sedan :D

Apis

I dag fyllde Apis 7 år. Grattis! Han fick många roliga presenter. Två djur faktist.

Juste, vi i stjärnans grupp har ju ingen kung, än... Jag tänkte, att kanske Apis kunde bli det, hehe. Han har sagt ja men jag vet bara inte när han då ska krönas. Jag vill ju gärna ha en kung i stjärnans grupp. Men men, vi får se hur det blir ;)

/celine

Bloggen

Välkommen till denna blogg. Det kommer att handla om stjärnans grupp och lite nyheter om vad som händer där och sånt.

Stjärnans grupp är alltså en grupp som är på de godas sida. Lite fakta om den:

Namn: Stjärnans grupp
Bildades år: 2007
Tecken: En stjärna
Lag: De godas lag
Drottning: Celine (jag)
Kung: Har ingen
Medlemmar: Flera 1000
Gruppdag: 10 Juni
Historia: Stjärnans grupp bildades år 2007 då celine och några andra kom på iden om att starta en grupp. Den döpte de till stjärnans grupp. Stjärnans grupp fick tusentals medlemmar, både grupplösa och såna som redan tillhörde en annan god grupp.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0