Stjärnanfestivalen på SG dagen?

Det kanske skulle vara passande =) Om det är en vardag, för jag och Jonatan brukar ju inte träffas på helger, och de kan ha annart för sig den dan.... Men om det går så :) Eller vad tycker ni? Passar en Stjärnfastival på SG:s gruppdag? =)

/celine


Så har dagen vart..

Idag kom Zira och Kako tillbaka till vårt revir. Lisa låssades vara ond mot oss och försökte hjälpa Zira, men hon puttade ner Zira sedan. På lunch rasten så kom Kako. Han försökte putta ner Lisa när hon hängde där. Sedan försökte Sofia (Lisas Mamma) att hjälpa Lisa. Båda blev nerputtade! Jonas kastade kaka på Kako och Lisa skrattade. När Sofia föll ner föll Lisa på henne. Apsson trodde att hon hade dött, så han började gråta. Men sedan började Sofia prata och Apsson insåg att hon levde! :)

När Jonatan var vid maten så pratade jag, Lisa och Jonas om drömmar. I morgon ska vi till eriksdalsbadet. Det har börjat en ny lejonunge på vårt dagis som heter Milla, hon föddes den 29 december 2009, så hon är lite äldre än Cecilia. Dom ska såklart med. Men de måste ha med sig matsäck för dom ska ju äta där.

I morgon följer dessa ungar från 2m med till eriksdalsbadet (om jag minns rätt):

Silvia
Mira
Viktor
Sofia
Maria
Rompi

=)

/celine

Dagis i SG

Jag och Jonatan har som dagis för Cecilia i SG, eftersom hennes mamma och pappa går i skolan. Cecilia är en liten lejonunge. Hon lär sig att tex läsa, spela minne-spel och hon lär sig även att säga ord.

Cecilia brukar leka med sin boll och sitt gosedjur på dagis. Men de senaste 2 dagarna verkar hon fått två nya kompisar på dagis. Saraka och Moki, Ziras ungar, har blivit goda vänner med Cecilia, trots att deras föräldrar är fiender. Egentligen tillhör Saraka och Moki de ondas sida, men de verkar vara intresserade av Cecilia och oss, vilket är bra, eftersom om de blir vänner med oss, så kanske de vill vara på de godas sida, när de blir så stora så att dem förstår vad det handlar om.

Igår såg jag och Jonatan hur Zira slog sin egna dotter, Saraka, för att hon råkat bita Zira. Zira säger att on skall uppfostra ungarna genom att misshanda dem, vilket såklart är sjukt av henne. Men såna är de onda, det ser inte ut som vi kan ändra på henne. Men det ser iallafall ut som vi kan få hennes och kakos ungar, Saraka och Moki, att bli goda en dag =)

/celine


SG party

I morgon är det SG party i stjärnans grupp. Jag fick iden i tisdags. Alla som tillhör stjärnans grupp får gå om dom vill. Jag har inte planerat så mycket inför festen men det skulle passa med kanske lite olika lekar. Jag och mina kompisar från sg lekte att man skulle sjunga en sång en gång. Jag tänkte också att vi kunde leka den, då får alla som vågar komma och sjunga för sg ;)

Och så vill jag självklart att ni också kommer med egna tips och ideer till festen :) Kanske vad ni gillar att göra. Jag hoppas också att Apis och hans kompisar kan göra det lite festligt. Kanske hänga upp serpentiner i träd mm. Men det är viktigt att vi planerar tillsammans om ni har några bra ideer. Ni får gärna komma med egna förslag så att festen skall bli så rolig och bra som möjligt.

Jag tänkte att festen skulle vara när jag och jonatan har lunchrast. För att då kommer vi vara ute länge, och kan vara med en lång stund, men ni får gärna forsätta efter rasten ensamma ett tag, om ni vill ;). Men ni har ju en tid på er att planera innan festen. Imorgon vill jag höra vad ni tycker att vi skall göra.

Men vi måste göra i ordning allt, och veta ungefär hur många som kommer på festen. Men, kom gärna imorgon på kortrasten och berätta vad ni vill att vi skall göra ;)

/celine

Galna gänget attakerar stjärnans grupp.

Galna gänget attakerar stjärnans grupp ännu en gång! Striden är i full gång just nu. Hur ska detta gå?

Galna gänget har gjort ett nytt försök att ta över stjärnans grupp! De strider på vårt revir. Många djur flyr, de försöker att hitta platser att gömma sig på, i hålor, bakom stenar, under granar och i buskar. Tyvvärr blir endel upptäkta och då är de illa ute. Soldater har skikats ut för att strida, detta är en hemsk katastrof får vår grupp, nu måste många djur kämpa.

Det är nästan 100 från galna gänget som skikats ut! Det är också endel från stjärnmördarna som skikats ut för att strida mot oss!

Mer info kommer sedan!

/celine

RSS 2.0