Dagis i SG

Jag och Jonatan har som dagis för Cecilia i SG, eftersom hennes mamma och pappa går i skolan. Cecilia är en liten lejonunge. Hon lär sig att tex läsa, spela minne-spel och hon lär sig även att säga ord.

Cecilia brukar leka med sin boll och sitt gosedjur på dagis. Men de senaste 2 dagarna verkar hon fått två nya kompisar på dagis. Saraka och Moki, Ziras ungar, har blivit goda vänner med Cecilia, trots att deras föräldrar är fiender. Egentligen tillhör Saraka och Moki de ondas sida, men de verkar vara intresserade av Cecilia och oss, vilket är bra, eftersom om de blir vänner med oss, så kanske de vill vara på de godas sida, när de blir så stora så att dem förstår vad det handlar om.

Igår såg jag och Jonatan hur Zira slog sin egna dotter, Saraka, för att hon råkat bita Zira. Zira säger att on skall uppfostra ungarna genom att misshanda dem, vilket såklart är sjukt av henne. Men såna är de onda, det ser inte ut som vi kan ändra på henne. Men det ser iallafall ut som vi kan få hennes och kakos ungar, Saraka och Moki, att bli goda en dag =)

/celine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0