Bloggtips :)

Lisas blogg, http://liiza.webblogg.se/ 

Läs gärna den ;)


SG-forum!

Nu har jag gjort ett SG-forum! http://stjarnansgrupp.forum24.se/

Kom hem till mej om ni vill bli medlemmar. Men inte på morgonen ;)


GG anfaller på lördag!

GG har medelat att de skall anfalla på lördag! Vilken tid vet jag inte. De säger att alla deras 500 medlemmar skall vara med. Eftersom SG är så många blir det inte så lätt för GG att anfalla oss. Jag vill att minst 1000 från SG skall strida. Så alla som har möjligheten att göra detta, bör göra det. Desto fler det är desto säkrare skydd får vi!

De skall vara i Skogen, så alla SG medlemmar som läser detta, sprid informationen till eran vänner och släktingar! ;)

/celine

Frågesport om SG!

Hur mycket vet du om SG? Testa dina kungskaper här!

Hösten 2009 inträffade en hemsk strid i SG. Trots att den var så stor vann SG. Galna gänget startade striden. Vad hette den?

1. Stjärnkriget
x. Storstriden
2. Höststriden

Apis är kung i SG. Han har en son och en dotter som är Prins och prinsessa i SG. Vad heter dem?

1. Lori och Tinira.
x. Lanara och Rompi
2. Toka och Sharan

En liten speciell sak med SG är att gruppen har 2 drottningar. Den första drottningen var Celine, men efter att Apis blivit kung blev också hans fru drottning. Vad heter hon?

1. Alice
x. Lana
2. Lista

Mamon och Tula är två väldigt kända djur i SG. Mamon är en mus och Tula en kanin. Vart arbetar de?

1. I en matbutik
x. På militären
2. På nyheterna

Vilket år bildades stjärnans grupp?

1. 2006
x. 2007
2. 2008

April April

Det där med Hjärtstjärn var ett April-skämt bara ;) Haha, vi ska fortsätta att vara en grupp och Hjärtans grupp också! ;)

/Skämtaren celine ;)

Hjärtstjärn

Stjärnans grupp och hjärtans grupp ska bli till en grupp, Hjärtstjärn. Det kan bli lite olika åsikter när 2 ska bli 1, men det lär nog lösa sig =P. Anledningen är att medlemmar från både stjärnans grupp och hjärtans grupp ska få det säkrare och tryggare! Den nya gruppen skall grundas på lördag, Plats: Dungen! Nu sitter du säkert bara och gapar och undar "Vad äre hon skriver?" Darför ska vi berätta lite hur vi planerade. Vi samlas utanför dungen kl 13:00 på Lördag, alla från både Stjärnans grupp och Hjärtans grupp, både barn och vuxna, människor och djur, samlas då båda grupperna ska bli en grupp, vilket leder till att den nya gruppen redan får 200 000 medlemmar från första dag. Kungen och drottningen från både Hjärtans grupp och Stjärnans grupp kommer dit för att grunda vår nystartade grupp. Sedan blir det fest för alla!!! ;)

Sedan så skall vi i HS, som vi ska förkorta den nya gruppens namn hjärtstjärn för, bilda en regering med ca 200 medlemmar, 100 från gamla SG, och 100 från gamla Hjärtans grupp. Det betyder att ca 0,001% av gruppens medlemmar kommer sitta i regeringen! DU kan söka till att vara med i regeringen tidigast kl 14:00 på lördag. Huvudperson i regeringen blir Carl-Henrik Lindholm. Carl-Henrik skall, tillsammans med regeringen bestämma vilka som blir Kung och Drottning i HjärtStjärn!

/celine ;)

RSS 2.0