Diana

Diana är kronprinsessa i SG och kommer bli krondrottning som stor. Det kommer alltså bli hennes släkt och hennes barn som i framtiden kommer ärva kung och drottningtronen. Moki kommer att ärva sin fars jobb som rådgivare och jordbruksminister. Vem som kommer bli kronprins/prinsessa om Diana på något sätt hindras är ännu oklart.

/Dianas mamma Celine

Alla hjärtans dag-firandet

Idag har det varit alla hjärtans dag firande för SG och HG. Vi lekte lekar, hade konserter och massa annat kul!

I år hade stjärnans grupp och hjärtans grupp ett gemensamt alla hjärtans dag firande. Många var med och festen var på många ställen samtidigt. Vi lekte lekar, hade konserter med kända artister som fick sjunga kärlekslåtar och mycket mer. Man kunde också köpa presenter till andra. Jag tycker att det var väldigt roligt idag. Vi hade lekar som att man skulle ge hjärtan till andra, och fånga hjärtan från andra personer. Vems hjärta man fångade visste man inte förens man läste på det. Då skulle man ta henne/honom i handen och springa. Vi lät fåglar släppa ner hjärtan från luften och så fick de som han gå och ta ett hjärta. Där skulle man skriva sitt namn och namnet på någon man tyckte om, och sedan läste en apa vem det var från och vem det var till så att alla kunde höra. Endel valde dock att vara anonyma.

Vi lekte också kull, att man skulle kulla någon man gillar. Det fanns spel där man skulle skjuta kulor i hjärtan, och i närheten där fanns det en plats att dansa på där de spelade kärlekslåtar. Kort efter att leken var slut så kom det några kända artister dit som turnerade runt i reviret för att sjunga kärlekslåtar. Där var bland annat Terese, Melissa och Kitty. Jag hörde bara Melissa, och jag tyckte hon var duktig. Efter det var jag tvungen att gå. Det här var vad jag har varit med om denna alla hjärtans dag, men det har säkert hänt mycket mer.

Glad alla hjärtans dag!
/celine

Esmeralda och Johannes

En ny prins och prinsessa har föds i SG. De är apor och heter Esmeralda och Johannes.

Esmeralda och Johannes föddes den 6 Februari 2011 och är nu 1 vecka och en dag gamla. Apes tar hand om de.


RSS 2.0