GG HAR GETT UPP!!!

Galna Gänget har meddelat att de gett upp! När exakt vet jag inte. Det är fantastiskt! Vi i SG har alltid vetat att gg inte haft någon chans mot oss :D Saraka hade en pojkvän i SG har jag också hört som hette Tom. Det var Saraka som sa att GG skulle ge upp. Hennes mamma Zira gav henne tronen. Och då bestämde hon det! :D Så nu kommer SG aldrig mer bli attakerade av GG på något sätt :D Även hjärtans grupp:s fiendegrupp har gett upp!

//Drottning Celine i SG!

Sommaren 2011

Sommaren 2011 kommer vi ha aktiviteter i SG!!!

Tyvärr glömde jag att blogga i på dianas födelsedagskalas men jag kanske bloggar om det senare.

Den 10 Juni.

Alla i SG vet nog vad detta är för dag. Sedan 2009 har vi firat våran gruppdag detta datum, men just 2009 hann jag inte vara med så länge eftersomatt jag var på eriksdalsbadet. Jag hann bara hålla ett tal. År 2010 hade vi ett SG-party då. Då hade vi artister och uppträdanden. Men i år är det skolavslutning på SG-dagen, så det blir mycekt att fira! Tyvärr kommer jag att vara på skansen då, och det är jag väldigt ledsen över. Inte att jag får gå på skansen så klart, men att jag inte kan få fira denna stora dag. Jag är ju trots allt drottning. Jag hoppas att det löser sig.

Den 25 Juli

Då drar jag och min familj till danmark och legoland. Varför inte ha en SG-festival där som vi hade förra året på grönalund? Det kommer säkert kräva massor av pengar, men jag tror vi kan samla ihop det. Jag hoppas det.

Mer aktiviteter tror jag inte vi har i år. Själv ska jag campa, ta hand om och leka med mina ungar m.m.

Hoppas ni i SG också får ett roligt sommarlov!

//Celine, drottning i SG

RSS 2.0