STORstriden

Stjärnans grupp är en fridfull grupp idag. Så har det inte alltid varit, och kommer nog inte alltid att vara. Nu ska jag berätta om den så kallade storstriden, som måste varit den värsta striden mellan stjärnans grupp och galna gänget, någonsin.

Hösten 2009 var det den såkallade storstriden. Den var hemsk. Galna gänget hadde förberett striden innan och tränat. Striden varade i cirka 2 veckor innan den till slut slutade.

De började med att celine (jag), Jonatan och Lejonungarna var ute i skogen för att celine (jag) och jonatan skulle arbeta om träd. De var ute med sin skola. Lejonungarna följde med för de ville också till skogen. I skogen berättade Jonatan om att det kanske skulle bli en strid i stjärnans grupp men att han inte var säker. Då skulle de vara tvugna att fly från stjärnans grupp med en flygande maskin. Den skulle åka till en plats långt bort där de skulle vara trygga under striden. Och när vi fick göra vad vi ville så dök Piro upp. Piro var drottning i galna gänget förut med hon blev dödad av massa goda lejon från stjärnans grupp, nu är Piros dotter Zira och hennes pojkvän Kako Kung och drottning i galna gänget.

Piro berättade att storstriden hade börjat. När vi fick veta det så berättade vi det för andra och alla fick veta att det var strid på gång. Det var ingen kul information! Nästa morgon hade den flygande maskinen redan åkt iväg. Lejonungarna hade missat den :(. Under striden kom det lurare till stjärnans grupp. Först kom en som hette Moki, sedan en som hette Sandra. De lurades att de var goda och försökte att hjälpa lejonungar. Men istället tog de med de till platser och sa åt de att stanna där. Sedan hämtade de andra från galna gänget. Som tur lyckades de inte döda de innan de blev upptäkta.

Första natten blev lejonungarna jagade in i skogen där de fick vara hela natten. De blev hela tiden jagade och var tvugna att fly. De fick sova 5-10 min av hela natten. Endel sov inte alls. De hittade ett gömställe och där fick de sova med en kort tid senare blev de upptäkta och bortjagade. Det var allt annat än trygt där inne. På morgonen lyckades de komma tillbaka. De berättade om allt det.

Överallt i stjärnans revir kunde man se lejon som bråkade. Lejonen i stjärnans grupp slogs för sitt liv men galna gänget var starkare än de hade trott. En fredag (tror jag) så flydde Lejonungarna och många andra in i skogen. Men det var farligt för de där inne. Galna gänget vaktade så att de inte kom ut. Det var en svår tid för dem då. De kom inte ut förän stiden var slut.

En apa från stjärnans grupp blev dödad, Noddi Johansson hette han, och han var kock över soldaterna i stjärnans grupp. När han dog så fick hans bror lish johansson (stavning) laga maten istället. Noddi johansson var känd i stjärnans grupp. Det var Piro som dödade honom.

En dag bestämmde galna gänget att en onsdagkväll skulle de strida extra hårt, för då skulle det avgöras vilka som vann. När de i stjärnans grupp fick veta det började de träna på att strida så att de skulle kunna besegra galna gänget. Och efter den onsdag-kvällen var det klart att stjärnans grupp hadde segrat :). När jonatan och jag var på rast i skolan så berättade de om att stjärnans grupp hade vunnit. Vi såg lejon springa mot vårt håll och den flygande maskinen var tillbaka, allt var frid igen :)

Storstriden var verkligen en STOR strid som vi aldrig kommer att glömma. Den finns i vår grupps historia.


Kommentarer
Postat av: C

celine sluta -.-

2009-12-03 @ 17:32:34
Postat av: celine

C: Vadå? är du inte intresserad behöver du inte läsa.

2009-12-03 @ 17:35:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0