Varför strida när man ändå kan vara vänner?

Detta är till galna gänget, jag vet att de vill ha vårt revir för sig själva, men de behöver ju inte änns vara med oss, om de vill.

Varför vill ni inte vara med oss? Ni vill bara strida mot oss, varför? Det blir bara sämmre då, jag tycker att ni ska sluta lyssna på de som uppfostrat er, de har gjort fel och lärt er fel saker. Tänk själva om ni skulle bli attakerade, och få kämpa för eran liv, nästan varje vecka! Jag tror inte att det skulle vara kul. Men tänk då på att många i stjärnans grupp just får kämpa så här hårt, och det är ert fel! Ni hade två val,
Strida för att få vårt revir,
eller
Bli vänner med oss och få vara på vårt revir!!
Ni valde att strida, och det gjorde att vår grupp hade fått ett stort hot, det var ni! Ni är orsaken till många stjärnmedlemmars lidande och död. Ni tyckte nog inte att det var så kul när Piro dog, men tror ni att vi tyckte att det var kul när Noddi Johansson dog? Nej! Men det är dags för er att välja, vara med i galna gänget, stödja krig och desutom själva få lida, eller att vara med i stjärnans grupp, kämpa för fred och få ha ett bra liv. Lyssna inte på Zira och Kako, de har lurat er! Var med i stjärnans grupp, ni kommer att bli nöjda för det! ;)

Varför strida när man ändå kan vara vänner?

Sprid denna text till galna gänget:medlemmarna så kanske endel inser att de blivit lurade, och vill vara med här istället :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0