Många Lejonungar Har Försvunnit Under Natten.

Inatt hände något fruktansvärt. Många lejonungar försvan. Dom togs ifrån sina lärare och föräldrar utan att nån såg. Många letar efter ungarna men har inte hittat de än.

Det är runt 450 ungar som försvunnit totalt. Några försvan tidigt imorse då deras föräldrar och lärare redan hade vaknat men de såg inte när de försvan. Det försviner helatiden nya lejonungar och det började redan igårkväll. Igårkväll när det var idol så var det endel lejonungar som inte ville titta på idol och de gjorde något annat då. När idol var slut så hittade de inte ungarna. Fast än de letat noga har de inte hittat någon lejonunge än. De har letat runt i nästan hela stjärnans revir men de har ändå inte hittat de.

De har skickat ut vakter utanför stjärnans revir för att leta efter de där galna gänget finns. Vi är säkra på att de blivit kiddnappade av galna gänget efter som att de vore konstigt om så många flydde från sina hem med mening på just en natt, och det vore också konstigt om de ville lämna vårt revir ensamma, de klarar sig inte då. Mer info kommer senare.

/celine

Kommentarer
Postat av: Gummy

du raderade bort :(

2009-12-06 @ 12:33:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0