Piros död

Nu ska jag berätta om Piros död.
Piro va under storstriden och innan bara ledare över en ond lejonflock från galna gänget. Senare kröntes hon till drottning. Hon hade många barn tillsammans med sin man moki som också är död nu. Nuförtiden är Piros dotter Zira drottning i galna gänget.

En dag var Zira och Piro inne på stjärnans revir. De var i höstas detta hände. Lejonen började att attakera Piro. Men Piro klarade sig då. Hon hade många vakter som försökte att skydda henne. Hon sa att hon bara bryr sig om sig själv och Zira. Men en utav Piros vakter var inte hennes vakt på riktigt. Lish Johansson hade nämnligen klätt ut sig, har ni läst inlägget om storstriden så vet ni ju att Piro dödade Noddi Johansson. Nu ville lish Johansson hämnas.

Piro, eller om det nu var hon, hade skadat Lisas Mamma Sofia. De tog med henne under det stora trädet, där Piro avled. Hon fick vila där. Ok, så här gick det till:

Lish Johansson gav Piro den dryck med knark i. Detta visste såklart inte Piro om, så hon drack av den, och hon trodde att den utklädda lish var en vakt. Hon började genast må dåligt. Jag blev förvånad över det jag såg, för nu hade lish gjort illa henne. Jag förstod ju inte då att denna "vakt" var lish johansson, fören han tog av sig dräkten och avlöjade sig. Massa lejon började att attakera Piro. Zira hoppades att hennes mamma skulle klara sig. Men det gjorde hon inte.

Efter en sund låg hon ner, svag, hjälplös. Tula sköt henne. De sista orden hon sa var till zira, någonting om att hon skulle aldrig ge upp typ. Men så orkade hon inte mer, hon dog. Detta var bra för stjärnans grupp, eftersom att Piro hadde varit ett stort hot, och vi ville ju inte att hon skulle kunna döda ännu fler, eller ta över stjärnans revir.

Det var dags för Mig och Jonatan att gå in från rasten. På vägen in såg vi att Zira flydde tillbaka till galna gängets revir, nu skulle hon berätta om att Piro hade dött.

/celine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0